Leveringsinformatie

  1. Levering vindt plaats op risico van Printopia. De levering wordt verstuurd naar het afleveradres aangegeven door de klant. Voor het afleveren van machines wordt een afspraak gemaakt met de klant. Mocht deze afspraak door de klant zonder bericht niet worden nagekomen, worden de kosten hiervoor doorberekend aan de klant.
  2. Alle prijzen zijn exclusief BTW / omzetbelasting, inclusief andere daaruit voortvloeiende kosten voor verpakking.
  3. De goederen moeten onmiddellijk na levering (als de chauffeur nog aanwezig is) worden onderzocht door de klant of een bevoegd persoon om eventuele transportschade vast te stellen. Waarneembare transportschade moet onverwijld in schriftelijke vorm worden gemeld. De transportschade dient bovendien schriftelijk bevestigd te worden door de transporteur.
  4. Reguliere verzending binnen Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 125, - exclusief BTW. Voor bestelling onder de € 125,- ex BTW wordt € 10,- verzendkosten in rekening gebracht. Uitgesloten van reguliere verzending zijn items die niet kunnen worden geleverd met de gewone post. Hieronder vallen alle printers en copiers.
  5. Bestellingen worden pas verstuurd nadat de betaling binnen is. Voor levering op rekening dient u via de email een verzoek in te dienen