Leveringsinformatie

  1. Reguliere verzending binnen kost Nederland € 7,- ex BTW onafhankelijk van de hoogte van de bestelling. Voor bezorging per pallet betaalt u een ander tarief.
  2. Levering vindt plaats op risico van Printopia. De levering wordt verstuurd naar het afleveradres aangegeven door de klant. Voor het afleveren van machines wordt een afspraak gemaakt met de klant. Mocht deze afspraak door de klant zonder bericht niet worden nagekomen, worden de kosten hiervoor doorberekend aan de klant.
  3. De goederen moeten onmiddellijk na levering (als de chauffeur nog aanwezig is) worden onderzocht door de klant of een bevoegd persoon om eventuele transportschade vast te stellen. Waarneembare transportschade moet onverwijld in schriftelijke vorm worden gemeld. De transportschade dient bovendien schriftelijk bevestigd te worden door de transporteur (door een handtekening te plaatsen)
  4. Reguliere bestellingen (supplies) geplaatst voor 4 uur 's middags worden normaalgesproken dezelfde dag nog verzonden. Is er speciale haast bij? Bel even!